Skitur uge 7 2018

Kom på ski eller snowboard til St. Johann med 40 andre unge i uge 7

Se om dine venner allerede er tilmeldt...

Mere information

Deltager/forældre informationsmøde d. 15 januar 2018 kl. 19- 20.30 i Ungecenter, Møllevej 9S, 2990 Nivå, hvor I møder hinanden og de voksne på turen, bestiller evt. leje af udstyr og får mere information om det hele.

Skiferien i 2018 går til St. Johann i Østrig.

Vi glæder os til at komme af sted med en gruppe friske unge!

Skiferien er for nybegyndere såvel som øvede unge i 7. - 10. klasse i Fredensborg Kommune.

På skiferien skal vi opleve god sne under skiene, frisk vind i hovedet, masser af fysisk aktivitet og hygge om aftenen.

Vi rejser sammen med Hørsholm og Helsingør Ungdomsskole igen, så det bliver hyggeligt!

De første to dage er der obligatorisk gratis skiskole til nybegynderne. Derudover satser vi på at alle unge oplever at blive bedre på ski i løbet af ugen.

Pris og betaling

Turen koster 3650 inkl. fuld pension (morgenmad, mulighed for smør-selv frokost, samt aftensmad), hotel, transport, liftkort til 5 dage, men er ekskl. skileje/hjelmleje og forsikringer.

Hvor skal vi hen?

Skisportsstedet St. Johann består af 350 km pister og 100 lifter. Og vi bor 2500m fra liften, hvortil der går gratis skibus fra dør til dør.

Vi skal bo på ungdomspensionatet Jugendgästehaus Schlosshof .

Alle værelser er nyrenoverede med bad og toilet. Derudover er der i huset forskellige typer opholdsrum bl.a. bordtennisrum.

I prisen er der også inkluderet en fælles frokostpicnic for alle én dag, samt afteski snacks et par eftermiddage.

Der betales over 3. rater.

kr 1000,- ved tilmelding, 1500 d. 1 december og de sidste kr 1150,- d. 10. januar 2018

Evt. skileje bestilles og betales ved infomøde i midt januar.

Hvis du har nogen spørgsmål så ring til Julie Falholt på 21 19 12 78.

Tilmeld dig nu
Ledige pladser Der er 14 ledige pladser på holdet
Pris Det koster i alt DKK 3650,00 at deltage. Vi trækker DKK 1000,00 på dit kort når vi har godkendt din tilmelding. Vi trækker automatisk resten af beløbet senere.
Andre hold på faget